Problém s manuály v programech Dolphin SuperNova a ScreenReader 21.02

13. 5. 2022 | Tým Adaptech | Témata: Speciální software Dolphin Oznámení

Při pravidelné kontrole demoverzí produktů Dolphin po jejich zveřejnění jsme odhalili problém s uživatelskými příručkami, které fungují zároveň i jako nápověda programů. Nejpalčivějším problémem jsou česká diakritická znaménka, která u určitých písmen chybí, což zhoršuje Čitelnost příruček. Nejnovější přeložené kapitoly informující o nových funkcích verze 21.02 nejsou přítomny vůbec.

Tento problém jsme ihned společnosti Dolphin nahlásili. Dolphin si je problému vědom a informoval nás, že náš problém může být způsoben různými problémy, které nyní existují napříč tvorbou a lokalizací příruček programů do všech jazyků. Na brzkém vyřešení tohoto problému se usilovně pracuje.

Jak jsme již informovali v novince o verzi 21.02, jsme si rovněž vědomi problému s lokalizací prostředí této verze, na naší straně však chyba není a Dolphin již od nás obdržel podrobné informace, které by měly vést k nápravě tohoto problému.

Věřme tedy, že se oba zmíněné problémy lokalizace podaří v brzké době vyřešit. V každém případě vás budeme informovat, jakmile se dovíme další podrobnosti, aktualizací této novinky.