Přichází Kapsys SmartVision3

18. 5. 2022 | Tým Adaptech | Témata: Kapsys Telefony Oznámení

V dnešní novince uděláme radost všem příznivcům tlačítkových smartphonů. Po dlouhých pěti letech přichází na český trh další skutečně chytrý tlačítkový telefon. Jedná se o nástupce přístroje Kapsys SmartVision2, tentokrát s označením SmartVision3.

SmartVision3 INITIUM

Tento telefon si zachovává to nejlepší z předchozí generace, ale navrch přidává nové technologie a vylepšení. Nechybí zde ovládání pomocí fyzické alfanumerické klávesnice s velkými, dobře hmatnými tlačítky, ani možnost jeho ovládání pomocí 3,5palcového dotykového displeje či pomocí hlasových příkazů. Pro ty má telefon vyhrazené speciální tlačítko.

Telefonu nechybí ani věci, které se ze světa moderních smartphonů pomalu vytrácejí. Přístroj tak obsahuje zdířku na 3,5mm jack pro připojení libovolných sluchátek, FM rádio i slot na paměťové karty do velikosti 128 GB. Tento slot je navíc hybridní. To znamená, že nepotřebujete-li používat paměťovou kartu a vystačíte si se 64 GB vnitřní paměti, můžete si do něj vložit druhou SIM kartu a používat tak telefon v režimu dual SIM.

Samozřejmostí je dnes i čtečka otisků prstů či NFC s podporou NFC plateb. Součástí balení je i pět NFC štítků, na které lze zapisovat různé informace a používat je třeba jako vizitky.

Novinkou na poli speciálních zařízení je pak podpora bezdrátového nabíjení. Bezdrátová nabíječka je speciálně tvarovaná tak, aby ji mohl bez problému použít i člověk bez zrakové kontroly.

Přepracované 2G/3G/4G antény zajistí vždy ten nejlepší mobilní signál a rychlá Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac zase stabilní připojení k internetu.

Jelikož se jedná o opravdu plnohodnotný smartphone, který běží na Androidu 11, je zde samozřejmě přístup do aplikačního obchodu Google Play. Můžete si tak instalovat své oblíbené aplikace jako Facebook, WhatsApp, Skype a mnoho dalších.

Telefon je ozvučen prémiovými hlasy od firmy Nuance a nechybí zde ani aplikace od společnosti Kapsys, např. Rozpoznávač barev, Detekce osvětlení či Záznam zvuku. Verze Navi pak obsahuje i specializovanou navigační aplikaci Kapten, která byla vyvinuta pro nevidomé a slabozraké.

Součástí jsou samozřejmě i běžné aplikace jako Chrome nebo YouTube.

Shrnutí

Jsme velmi rádi, že se portfolio tlačítkových telefonů opět rozšiřuje o jeden plnohodnotný smartphone, a věříme, že stejně tak potěší i vás, naše zákazníky.